Skip to main content

Aanvraagformulier donatie/sponsoring

Alleen stichtingen, organisaties en verenigingen kunnen bij ons een aanvraag doen voor een donatie cq. sponsoring. Wij doneren niet aan privé-personen.

Tevens doneren wij geen geld aan (buurt)feesten en jubilea. Primair steunen wij alleen goede doelen – nationaal en internationaal – die zich bezighouden met de zwakkeren in de samenleving en het welzijn van mens, dier, milieu en de natuur.

Secundair doneren we soms ook afwijkende zaken, maar alleen als ons donatiebudget dit toelaat en als ons bestuur bij meerderheid in stemming over het desbetreffende onderwerp akkoord gaat.

Alle donatie-aanvragen worden in een maandelijkse bestuursvergadering besproken. Over de reden van het genomen besluit en de eventuele honorering wordt door ons bestuur niet gecorrespondeerd.

Wie van ons een donatie heeft ontvangen, kan pas na 12 maanden weer een aanvraag bij ons indienen, zodat hierdoor andere aanvragers ook kans maken op een donatie van onze kringloopwinkel.

Alle velden zijn verplicht. Formulieren die niet volledig zijn ingevuld kunnen wij niet in behandeling nemen. Gelieve in het motivatieveld ook achtergrondinformatie over de organisatie in te vullen.

Donatie aanvragen

Het invullen van velden met een (*) is noodzakelijk om het formulier te kunnen verzenden.

    DONATIE AANVRAAGFORMULIER
    CONTACTGEGEVENS
    ONDERWERP