Skip to main content
26 april 2020 robsr

Kringloopwinkel ‘De Kring’ in Reeuwijk heeft in het eerste kwartaal van 2020 ook weer vele organisaties blij gemaakt met een sponsor/donatiebedrag. Dit afgelopen kwartaal ging er 11.868,00 euro naar de goede en maatschappelijke doelen.

De totale inleg, leningen, donaties en sponsoring van de Kringloopwinkel vanaf de oprichting 19 december 1994 tot aan heden bedraagt inmiddels 1.245.846,00 euro.

De onderstaande goede doelen ontvingen van ons in het eerste kwartaal 2020 verschillende geldbedragen, vanaf 25 euro t/m 1.000 euro

Ouderensoos Reeuwijk-Dorp, Huis van Alles Vromade, ICENECDEV, Stg Fugelpits Lauwarsmar, Vereniging Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer Rijn + Gouwe Wiericke, Avond4daagse Bodegraven-Reeuwijk, Wens op Wielen, Woord en Daad van de Driestar College Gouda, Serving St Pauls, Mtangani, Vrienden van de Bibliotheek Reeuwijk, Eindhoven Bouwt, De Oude Zustertuin Bodegraven, JH Donnerschool, Dorcas Hulp Nederland, De Regenboogboom, Bodegraafse Zwem- en Poloclub, Kat zonder Zorgen, Seniorenvereniging Reeuwijk, Reflex Reeuwijk, Vrienden van de Hanepraij Gouda, Coro d’Oro Gouda, de Prinsenhof Gouda, SAP Ghana, Ambulance Wens, Reeuwijkse Ouderen Biljartclub, Bodegraafshuis van Gebed, De Zonnebloem Gouda Centrum Oost-Goverwelle, Mineke Foundation en Tools to Work.

Onze dank gaat natuurlijk weer uit naar alle vrijwilligers van Kringloopwinkel ”De Kring” Reeuwijk die dit mogelijk hebben gemaakt. Ook gaat onze dank naar iedereen die onze Kringloopwinkel verkoopbare spullen heeft geleverd. En niet te vergeten de interesse van onze klanten in onze Kringloopwinkel, want hun geld gaat naar de goede doelen.

De afgelopen week zijn we weer geopend, alleen in de middag (maandag, woensdag en zaterdag) van 13:00 tot 15:30 uur. We hanteren een streng deurbeleid met een beperkt aantal bezoekers. Jonge kinderen worden momenteel niet toegelaten.

Contant betalen momenteel niet toegestaan. Alleen pinnen.

Momenteel doen we even geen donaties, want door de Coronacrisis zijn we een poos gesloten geweest. Onze inkomsten zijn hierdoor sterk afgenomen.