Skip to main content
20 januari 2019 robsr

zingeving Kringloopwinkel ‘De Kring’ in Reeuwijk heeft in het vierde kwartaal van 2018 ook weer vele organisaties blij gemaakt met een sponsor/donatiebedrag.

Dit afgelopen kwartaal ging er 17.746 euro naar de goede en maatschappelijke doelen.

Het totaal in 2018: vanaf het eerste tot en met het vierde kwartaal bedraagt nu 64.570 euro.

De totale inleg, leningen, donaties en sponsoring van de Kringloopwinkel vanaf de oprichting 19 december 1994 tot aan heden bedraagt inmiddels 1.131.129,00 euro.

De onderstaande goede doelen ontvingen van ons in het vierde kwartaal 2018 verschillende geldbedragen, vanaf 20 euro t/m 1.000 euro

ZOA Vluchtelingen, Sulawesi, Huis van Alles Driebruggen, Stichting SAM Gereedschap voor Chris en Karel, Stg De Morgenster, Stg Kom-mee-eten, Gouds Symphonie Orkerst, Vrienden van Afrika, Die Gouwe Sanghers, Stg INTI, Stg Congo, Stg Stop Poverty, Stg Plan Kiskeya, Stg NACMU, Stg Sjaki-tari-us, Bibliotheek De Groene Venen, Stg Madgaskar, CVC Reeuwijk, Huis van Alles Reeuwijk-Brug, Cordaid, Non Foodbank Gouda, Stg Addis Alem, Medair Nederland, Stg Alde Fryske Tsjerken, Vrienden van de Escola de Rua, Global Exploration, Scouting Cornelis de Houtman, Stg Voordekunst, Coro d’Oro Gouda, KerstWandeltheater Gouda, Save the Childeren, Tour du ALS, Stg Kans tegen kanker, RTV Bodegraven, Theatergroep Uit en Thuis, Streekmuseum Oudheidkamer Reeuwijk, Co-Foundation Venlo, Stg Tjeko, PGB Emmaus World Servants Bodegraven, Stg SAP Ghana, Stg Vrienden Hospice Waddinxveen, Stg Thai Child Development, Stg Siaya, Stg Daraja for Childeren, Stg De Vakantiebank, Stg Gehandicapten Tsjernobyl-Stolin Hardenberg, Stg Kumbatio Nederland, GSG Leo Vroman voor werkstuk leerlingen, Stg Raja, Stg Tamsarya, Stg Dutch Child Center, Stg Babyspullen, Stg Betuwe Wereldwijd, Stg Wens op Wielen en Stg De Regenboogboom.

Onze dank gaat natuurlijk weer uit naar alle vrijwilligers van Kringloopwinkel ”De Kring” Reeuwijk die dit mogelijk hebben gemaakt. Ook gaat onze dank naar iedereen die onze Kringloopwinkel verkoopbare spullen heeft geleverd. En niet te vergeten de interesse van onze klanten in onze Kringloopwinkel, want hun geld gaat naar de goede doelen.