Skip to main content
30 september 2018 robsr

zingeving Kringloopwinkel ‘De Kring’ in Reeuwijk heeft in het derde kwartaal van 2018 ook weer vele organisaties blij gemaakt met een sponsor/donatiebedrag. Dit afgelopen kwartaal ging er 17.382 euro naar de goede en maatschappelijke doelen.

Het totaal in 2018: vanaf het eerste tot en met het derde kwartaal bedraagt nu 46.824 euro.

De totale inleg, leningen, donaties en sponsoring van de Kringloopwinkel vanaf de oprichting 19 december 1994 tot aan heden bedraagt inmiddels 1.066.559,00 euro.

De onderstaande goede doelen ontvingen van ons in het derde kwartaal 2018 verschillende geldbedragen, vanaf 20 euro t/m 1.000 euro

Solidair met India, Ibota, Drieluik Maatschappelijk Actief, Dierenhuis Midden-Holland, Mwana Na Mama, Amref Flying Doctors, NSGK, School 4 Kids India, Adra Nederland, Gered Gereedschap, Internationale Kinderhulp Nederland, Norghavo CADC, Stg Kinderboek Cultuurbezit, Harapan Baru, Derde Wereld Hulp, Gewoon bij Winny, Partners van Dienstencentrum De Reehorst, Village of Peace, Vrienden van de Ark Gouda, Kaalo Nederland, Young Africa Internationaal, Elnura, Hoop van Straat- en Zwerfkinderen Juconi, Nanginyi, De Zonnebloem afdeling Reeuwijk, Waarder en Driebruggen, Warchild, Eye for Others, Dierenlot, The Donkey Sanctuary, St-Petrus en Pauluskerk Reeuwijk, Steunpunt OOG Gouda, Nimba, Friends Indeed, Livada, Timmerproject Guatemala, Worae Care, Kindertehuis Cambodja, Adwuma Ye, Water voor Leven, Homeless Child, Let’s Care, Wetland Cats, Eye Care Foundation, Dusabikane, Egelbescherming Nederland, Suba Nederland, Proefdiervrij, Paardrijden voor Gehandicapten (Madurodam Manege Den Haag) en de Eekhoornopvang.

Onze dank gaat natuurlijk weer uit naar alle vrijwilligers van Kringloopwinkel ”De Kring” Reeuwijk die dit mogelijk hebben gemaakt. Ook gaat onze dank naar iedereen die onze Kringloopwinkel verkoopbare spullen heeft geleverd. En niet te vergeten de interesse van onze klanten in onze Kringloopwinkel, want hun geld gaat naar de goede doelen.