Skip to main content
8 april 2018 robsr

zingevingKringloopwinkel ‘De Kring’ in Reeuwijk heeft in het eerste kwartaal van 2018 ook weer vele organisaties blij gemaakt met een sponsor / donatiebedrag. Dit afgelopen kwartaal ging er 16.332 euro naar de goede en maatschappelijke doelen.

De totale inleg, lening, donaties en sponsoring van de Kringloopwinkel vanaf de oprichting in 1994 bedraagt inmiddels 1.036.067,00 euro.

De onderstaande goede doelen ontvingen van ons in het eerste kwartaal 2018 verschillende geldbedragen, vanaf 25 euro t/m 1.000 euro

Atletiek Vereniging Gouda, CKV Reeuwijk, Goudse Kinderboerderij, Hospice Bodegraven-Reeuwijk, Bodegraafs Huis van Gebed, Rondo Pedale, Seniorenvereniging Reeuwijk, Centrum voor Dierenhulpverlening, Duniya Foundation, SBAB, Avond4daagse Bodegraven-Reeuwijk, Scouting Reeuwijk, Stg Down Syndroom, Stg Dinka, Stg ’t Oude Kinderboek, Stg Chagpori voor Tibetaanse Geneeskunde, Stg Diya Dhara, Stg Karunia, Stg Gambia en Polen, Stg Droomdag, Stg Blijvend Hulp voor Roemenie, Stg Recum, Zorgboerderij Javarust Bodegraven, Liberian in Action Nederland, Gouwestein Verpleegafdeling, Gouwestein Begeleid Wonen, Climbing the right tree, Street Art Festival 2018 Bodegraven, Zwembad De Fuut Reeuwijk, De Savelberg Gouda, Stg Mariposa-Peru, Holland Gambian Foundation, Volleybal Club Reeuwijk, Bodegraafs Vocaal Ensemble, Vrienden van de Reehorst, Vrienden van Vijverhof Bodegraven, Stg Goeie Hoop, Ederveen, Hippiashof 3 Rotterdam (rolstoelfiets), Stg Hartekind, Waterscoutinggroep Kastanujo, Huize Jemima, Stg Kenya Childcare, Filmclub Het Toverlint en het Gouds Symfonie Orkest,

Onze dank gaat natuurlijk weer uit naar alle vrijwilligers van Kringloopwinkel ”De Kring” Reeuwijk die dit mogelijk hebben gemaakt. Ook gaat onze dank naar iedereen die onze Kringloopwinkel verkoopbare spullen heeft geleverd. En niet te vergeten de interesse van onze klanten in onze Kringloopwinkel, want hun geld gaat naar de goede doelen.