• kring_header_2.png
  • kring_header_1.png

In 2017 heeft Kringloopwinkel De Kring Reeuwijk totaal 68.069 euro gedoneerd

zingevingKringloopwinkel ‘De Kring’ in Reeuwijk heeft in het vierde kwartaal van 2017 ook weer vele organisaties blij gemaakt met een sponsor/donatiebedrag. Dit afgelopen kwartaal ging er 17.712 euro naar de goede en maatschappelijke doelen.

 

In 2017 hebben we totaal 68.069 euro gedoneerd.

 

De totale inleg, lening, donaties en sponsoring van de Kringloopwinkel vanaf de oprichting in 1994 bedraagt inmiddels 1.019.735,00 euro.

 

De onderstaande goede doelen ontvingen van ons in het vierde kwartaal 2017 verschillende geldbedragen, vanaf 35 euro t/m 1.000 euro

Project Wakukano Oeganda, Promising Voices, Green School Haiti, Stg Meedoen Gouda, Stg Tools to Work, Roparunteam Hooymeijer, African Foundation of Wonder, Stg AC. Madagascar, Stg Serving St Pauls, CVC Reeuwijk, Vrienden van Afrika, Kerstwandeltheater Gouda, Stg Heemtuin Goudse Hout, Stg African Hands, Stg Congo, Stg Wens op Wielen, Ninos de Guatemala, Stg De Ark Gouda, Stg Kans tegen Kanker, Seniorenvereniging Reeuwijk, Stg De Oude Zustertuin Bodegraven, Kerstmarkt 2017 Reeuwijk, Stg Kom-mee-eten, Gouds Symfonie Orkest, Bodegraafs Vocaal Ensemble, Sinterklaas intocht 2017 Reeuwijk, Medair Nederland Amersfoort, Stg NACMU, Theatergroep Uit en Thuis, Stg Samay, Herbergier Reeuwijk, Stg Superkatten, Stg Addis Alem, Stg Twiga, Stg Vrienden van de Escola de Rua, Mannenkoor Die Gouwe Sanghers, St Agnietenconvent Reeuwijk, Huis van Alles Reeuwijk Dorp, Stg Tjeko, Coro d’Oro, Bejaardensoos Reeuwijk Dorp, Max Maakt Mogelijk (Moldavie en Litouwen), Stg Ninos de Waita Ticca, Stg Dutch Child Center, Dorcas Andijk, Mannenkoor Gouda’s Liedertafel, Stg Masakhana, Stg Vrienden Holten Bedanda, Stg Proplan (Ambulance Gambia), Stg Egelopvang, Stg Zonne Eiland en Creation Africa.

 

Onze dank gaat natuurlijk weer uit naar alle vrijwilligers van Kringloopwinkel ”De Kring” Reeuwijk die dit mogelijk hebben gemaakt. Ook gaat onze dank naar iedereen die onze Kringloopwinkel verkoopbare spullen heeft geleverd. En niet te vergeten de interesse van onze klanten in onze Kringloopwinkel, want hun geld gaat naar de goede doelen.

 

Dit bericht is geplaatst in Donaties goede doelen. Bookmark de permalink.

Commentaren zijn gesloten.

Belangrijke Mededeling

Met ingang van maandag 11 maart 2019 is alle kleding, schoenen, laarzen, tassen, sjaals en ondergoed voor de halve prijs. Wees snel, want deze actie loopt tot en met maandag 25 maart 2019.

Woensdag 27 maart 2019 hangt de voorjaars - en zomercollectie in de winkel.

Lees meer...

 

Donatie/sponsoring aanvragen?

Om in aanmerking te komen voor donaties kunt u het betreffende formulier invullen.

Lees meer...

Onderstaand administratiekantoor verzorgt de backoffice van Kringloopwinkel De Kring Reeuwijk.
Klikt u maar op het logo.

 

 

Verburgh advies gehele logo avatar 

Blijf op de hoogte van nieuwe producten in Kringloopwinkel "De Kring" Reeuwijk.