Skip to main content
1 januari 2018 robsr

zingevingKringloopwinkel ‘De Kring’ in Reeuwijk heeft in het vierde kwartaal van 2017 ook weer vele organisaties blij gemaakt met een sponsor/donatiebedrag. Dit afgelopen kwartaal ging er 17.712 euro naar de goede en maatschappelijke doelen.

 

In 2017 hebben we totaal 68.069 euro gedoneerd.

 

De totale inleg, lening, donaties en sponsoring van de Kringloopwinkel vanaf de oprichting in 1994 bedraagt inmiddels 1.019.735,00 euro.

 

De onderstaande goede doelen ontvingen van ons in het vierde kwartaal 2017 verschillende geldbedragen, vanaf 35 euro t/m 1.000 euro

Project Wakukano Oeganda, Promising Voices, Green School Haiti, Stg Meedoen Gouda, Stg Tools to Work, Roparunteam Hooymeijer, African Foundation of Wonder, Stg AC. Madagascar, Stg Serving St Pauls, CVC Reeuwijk, Vrienden van Afrika, Kerstwandeltheater Gouda, Stg Heemtuin Goudse Hout, Stg African Hands, Stg Congo, Stg Wens op Wielen, Ninos de Guatemala, Stg De Ark Gouda, Stg Kans tegen Kanker, Seniorenvereniging Reeuwijk, Stg De Oude Zustertuin Bodegraven, Kerstmarkt 2017 Reeuwijk, Stg Kom-mee-eten, Gouds Symfonie Orkest, Bodegraafs Vocaal Ensemble, Sinterklaas intocht 2017 Reeuwijk, Medair Nederland Amersfoort, Stg NACMU, Theatergroep Uit en Thuis, Stg Samay, Herbergier Reeuwijk, Stg Superkatten, Stg Addis Alem, Stg Twiga, Stg Vrienden van de Escola de Rua, Mannenkoor Die Gouwe Sanghers, St Agnietenconvent Reeuwijk, Huis van Alles Reeuwijk Dorp, Stg Tjeko, Coro d’Oro, Bejaardensoos Reeuwijk Dorp, Max Maakt Mogelijk (Moldavie en Litouwen), Stg Ninos de Waita Ticca, Stg Dutch Child Center, Dorcas Andijk, Mannenkoor Gouda’s Liedertafel, Stg Masakhana, Stg Vrienden Holten Bedanda, Stg Proplan (Ambulance Gambia), Stg Egelopvang, Stg Zonne Eiland en Creation Africa.

 

Onze dank gaat natuurlijk weer uit naar alle vrijwilligers van Kringloopwinkel ”De Kring” Reeuwijk die dit mogelijk hebben gemaakt. Ook gaat onze dank naar iedereen die onze Kringloopwinkel verkoopbare spullen heeft geleverd. En niet te vergeten de interesse van onze klanten in onze Kringloopwinkel, want hun geld gaat naar de goede doelen.