Skip to main content
22 oktober 2017 robsr

zingevingKringloopwinkel ‘De Kring’ in Reeuwijk heeft in het derde kwartaal van 2017 ook weer vele organisaties blij gemaakt met een sponsor/donatiebedrag. Dit afgelopen kwartaal ging er 12.395 euro naar de goede en maatschappelijke doelen.

De totale inleg, lening, donaties en sponsoring van de Kringloopwinkel vanaf de oprichting in 1994 bedraagt inmiddels 1.002.023 euro. We zijn in dit kwartaal de 1 miljoen euro gepasseerd. 🙂

De onderstaande goede doelen ontvingen van ons in het derde kwartaal 2017 verschillende geldbedragen, vanaf 50 euro t/m 1.500 euro

Prot. Gemeente De Ark Reeuwijk, Stg Mtangani, Stg Oekraïne heeft hulp nodig, Stg Timeus, CVC Reeuwijk, Seniorenvereniging Reeuwijk, Stg Evertshuis, Stg Raja, Stg Oosteuropa Zending, Eye Care Foundation, Muziekvereniging OBK Driebruggen, Stg Kinderhulp Afrika, Stg Eye for Others, ReachAnother Foundation Nederland, Stg De Goede Winkel Utrecht, Vrienden van de Prinsenhof Gouda, Stg ADRA-Nederland, MAF Nederland, Stg Dare2Care, Goudse Sport Vereniging, Stg Worae Care, Stg Hart en Handen in Aktie, Stg Kumbatio Nederland, Stg Speranza, Stg Kenia Health Nederland, Ver. Vrienden van De Hanepraij Gouda, Sharon Everaers en Het Nederlandse Rode Kruis (voor Sint Maarten)

Onze dank gaat natuurlijk weer uit naar alle vrijwilligers van Kringloopwinkel ”De Kring” Reeuwijk die dit mogelijk hebben gemaakt. Ook gaat onze dank naar iedereen die onze Kringloopwinkel verkoopbare spullen heeft geleverd. En niet te vergeten de interesse van onze klanten in onze Kringloopwinkel, want hun geld gaat naar de goede doelen.