Skip to main content
22 juli 2017 robsr

zingevingKringloopwinkel ‘De Kring’ in Reeuwijk heeft in het tweede kwartaal van 2017 ook weer vele organisaties blij gemaakt met een sponsor/donatiebedrag. Dit afgelopen kwartaal ging er 24.905 euro naar de goede en maatschappelijke doelen.

De totale inleg, lening, donaties en sponsoring van de Kringloopwinkel vanaf de oprichting in 1994 bedraagt inmiddels 989.628 euro. Bijna 1 miljoen euro.

De onderstaande goede doelen ontvingen van ons in het tweede kwartaal 2017 verschillende geldbedragen, vanaf 50 euro t/m 1.000 euro

Seniorenvereniging Reeuwijk, Roelstoel3daagse De Reehorst Reeuwijk, KNRM, Stg Noodhulp Filipijnen, Gouwe Daad Sol Fonds Gouda, Driebrugse Volleybal Club, NSGK, Stg Help mij Leven, Stg Gehandicapten Tsjernobyl-Stolin/Hardenberg, Stg Twentsewens Ambulance, Stg Nepalimed Holland, Wigwam Vakanties, Stg Home of Good Hope, Stg Vrienden van Vijverhof Bodegraven, Project Oltenia Roemenië, Stg Miss IQ, Stg Livada, Stg Bashati, Stg Studenten- en Musaharproject Nepal, Stg Wenzi, Stg Fideilin, Stg Egelopvang Boskoop, Terre des Hommes, De Vlinderstichting, Stg Sportclub Gehandicapten Gooi en Eemland, Stg Zorgeloos Kind, Stg Steunfonds Zeehondencreche Pieterbuuren, Ronssehof Gouda, Stg Kinderen Kankervrij (Kika), Stg Meraih Bintang, Stg Vilcabamba, Proefdiervrij, Het Nederlands Rode Kruis, Stg Transport4transport.nl, Nierstichting, Stg Op Gelijke Voet, Stg Kind in Nepal, Stg Nepal, Stg Ghana Haarlem, Stg Child-Help, Zorgboerderijen De Kloostertuin en Het Boere Erf Hekendorp, Sam Bundeling Dagverzorging Bodegraven, Stg Claire Foundation, Ouderendag Bodegraven, OBS ’t Vogelnest Bodegraven, EHBO Driebruggen/ Waarder, Stg Siaya, Biljartclub De Kade Gouda, KNGF Geleidehonden, Stg Vier Voeters, Stg Water voor Leven, Stg Gouda Raakt, Stg Koningskinderen, Manos de Amor, Prinsenhof Gouda, Vivace Reeuwijk, Friends Indeed, Stg Interserve Nederland, Stg Present Gouda, Hulphond Nederland, Stg Children’s Relief, Tent-Event Reeuwijk, Stg Duurzaam Bodegraven-Reeuwijk, Stg Solidair met India, Amref Flying Doctors en Reflex Reeuwijk.

Onze dank gaat natuurlijk weer uit naar alle vrijwilligers van Kringloopwinkel ”De Kring” Reeuwijk die dit mogelijk hebben gemaakt. Ook gaat onze dank naar iedereen die onze Kringloopwinkel verkoopbare spullen heeft geleverd. En niet te vergeten de interesse van onze klanten in onze Kringloopwinkel, want hun geld gaat naar de goede doelen.