Skip to main content
30 april 2017 robsr

zingevingKringloopwinkel ‘De Kring’ in Reeuwijk heeft in het eerste kwartaal van 2017 ook weer vele organisaties blij gemaakt met een sponsor/donatiebedrag.

Dit afgelopen kwartaal ging er 13.057 euro naar de goede en maatschappelijke doelen.

De totale inleg, lening, donaties en sponsoring van de Kringloopwinkel vanaf de oprichting in 1994 bedraagt inmiddels 964.723 euro.

De onderstaande goede doelen ontvingen van ons in het eerste kwartaal 2017 verschillende geldbedragen, vanaf 35 euro t/m 1.000 euro :

Stg. Voor Jou, Seniorenvereniging Reeuwijk, Alzandokoor voor The Passion Reeuwijk, De Zon Bodegraven, Stg Steunpunt OOG Gouda, Stg Vrienden van Matchis, Stg Diya Dhara, Stg NestkastLIVE, Gouwestein Gouda, De Regentes Gouda, Stg The Cornerstone (Rwanda), Stg Geef de Kinderen van Mpongwe een Toekomst, Stg Bootvluchteling (kamp Morie te Lesbos), Reflex Reeuwijk, Vereniging Bartimeus, Coro d’Oro Gouda, Gouds Symfonie Orkest, Dream or Donate (Duofiets voor Louis), CKV Reeuwijk, Zambia Child Foundation, Stg Blocks, Stg Recum, Stg Maxim Nyansa IT Solutions, Stg Natuurbeheer Reeuwijkse Plassen, Stg Rondo Pedale, DutchCellDogs, KBO Waddinxveen, Stg Zwembad De Fuut Reeuwijk, Stf FORCE, Stg Care for Natural, Avond4daagse Bodegraven-Reeuwijk, Koor Menorah en Norghavo CADC.

Onze dank gaat natuurlijk weer uit naar alle vrijwilligers van Kringloopwinkel ”De Kring” Reeuwijk die dit mogelijk hebben gemaakt. Ook gaat onze dank naar iedereen die onze Kringloopwinkel verkoopbare spullen heeft geleverd. En niet te vergeten de interesse van onze klanten in onze Kringloopwinkel, want hun geld gaat naar de goede doelen.