Skip to main content
2 januari 2017 robsr

zingevingKringloopwinkel ‘De Kring’ in Reeuwijk heeft in het vierde kwartaal van 2016 ook weer vele organisaties blij gemaakt met een sponsor/donatiebedrag. Dit afgelopen kwartaal ging er 16.022 euro naar de goede en maatschappelijke doelen. In 2016 is er totaal 67.321 euro gedoneerd.

De totale inleg, lening, donaties en sponsoring van de Kringloopwinkel vanaf de oprichting in 1994 bedraagt inmiddels 951.666 euro.

De onderstaande doelen ontvingen van ons in het vierde kwartaal 2016 verschillende geldbedragen, vanaf 25 euro t/m 1.000 euro :

Stg. Kom-mee-eten, Driestar collega Gouda m.b.t. onderwijs Uganda, Bem-Bakery, Stg. People2People, Stg. Gebiedscoördinatie Gouwe Wiericke (Zwarte Sterns), Reumafonds, Wings of Support, Stg. Kaalo Nederland, Reeuwijkse ouderen Biljartvereniging, CVC Reeuwijk, Sinterklaasintocht Reeuwijk, Animal Rescue Kelafonia, Seniorenvereniging Reeuwijk, Stg. Kansarmen Sri Lanka, Door of Hope Weeshuis Porth Elizabeth, Stg. NACMU, Stg. SchoolSupport4Afghanistan, Stg. DEAN, Stg. Jua, Stg. Dutch Child Center, Stg. Tik, Stg. Feest voor Sinterklaas, Stg. Oekraine heeft hulp nodig, Stg. Roparun Team United, Gouds Symfonie Orkest, Bodegraafs Vocaal Ensemble, Stg. The Donkey Sanctuary, Stg. Oloonkolin Kenya, Stg. Vrienden van de Escola Rua, Moluks Ouderenhuis, Stg. 4jaargetijden Bodegraven-Reeuwijk, Stg. Casa Ruchama, Arise and Shine Nepal, Stg. Karunia, Destiny School VZW, Jachthaven MWR, Coro dOro, Gemiva Svg Groep Gouda, EHBO Reeuwijk-Dorp, Stg. Healthy Malawi, Stg. Vluchteling, Stg. Vrienden van het Sophia, Stg. Levenseindekliniek Den Haag, Stg. Theater voor iedereen, Stg. Read to Grow, Stg. Ultimate Hope, Stg. Dierennoodhulp Bodegraven, Stg. Child of Uganda, Stg. Het Knagertje, Toonkunst Plus Gouda, Maxi-Middag Driebruggen, Stg. Rhiza en KV Reeuwijk.

Onze dank gaat natuurlijk weer uit naar alle vrijwilligers van Kringloopwinkel ”De Kring” Reeuwijk die dit mogelijk hebben gemaakt. Ook gaat onze dank naar iedereen die onze Kringloopwinkel verkoopbare spullen heeft geleverd. En niet te vergeten de interesse van onze klanten in onze Kringloopwinkel, want hun geld gaat naar de goede doelen.