Skip to main content
8 oktober 2016 robsr

groene-planeetKringloopwinkel ‘De Kring’ in Reeuwijk heeft in het derde kwartaal van 2016 ook weer vele organisaties blij gemaakt met een sponsor/donatiebedrag. Dit afgelopen kwartaal ging er 13.750 euro naar de goede en maatschappelijke doelen.

De totale inleg, lening, donaties en sponsoring van de Kringloopwinkel vanaf de oprichting in 1994 bedraagt inmiddels 935.644 euro.

De onderstaande doelen ontvingen van ons in het derde kwartaal 2016 verschillende geldbedragen, vanaf 50 euro t/m 1.000 euro :

Eekhoornopvang, Oger Zoekhonden, Walanta, Theatergroep Uit en Thuis, Sukacita, Het Olympiadehuis Gouda, Dare2Care, African Foundation of Wonder, Egelbescherming Nederland, Stop Poverty, AC-Madagascar, Prinsenhof Gouda, Seniorenvereniging Reeuwijk, Sam Bundeling, Gambia en Polen, Mediair Nederland Amersfoort, Wens op Wielen, EBOO, Proplan, Raja, Hulp aan Roemenie, Dorcas Andijk, Creation Africa, Mano a Mano, Kinderhulp Afrika, Njokuti, Ray of Light, Rondo Pedale, Tent Event Reeuwijk, Tjeko, OGO, Waterscouts St. Willibrordus, Eye Care Foundation, Regio Mannenkoor Die Gouwe Sanghers, Kom Over en Help, Water voor Leven, Herbergier Reeuwijk, De Ark Gemeenschap Regio Gouda, Centrum voor Dierenhulpverlening, Ouderensoos Reeuwijk en COV Laus DEO.

Onze dank gaat natuurlijk weer uit naar alle vrijwilligers van Kringloopwinkel ”De Kring” Reeuwijk die dit mogelijk hebben gemaakt. Ook gaat onze dank naar iedereen die onze Kringloopwinkel verkoopbare spullen heeft geleverd. En niet te vergeten de interesse van onze klanten in onze Kringloopwinkel, want hun geld gaat naar de goede doelen.