Skip to main content
2 augustus 2016 robsr

zingevingKringloopwinkel ‘De Kring’ in Reeuwijk heeft in het tweede kwartaal van 2016 ook weer vele organisaties blij gemaakt met een sponsor/donatiebedrag. Dit afgelopen kwartaal ging er 17.709 euro naar de goede en maatschappelijke doelen.

De totale inleg, lening, donaties en sponsoring van de Kringloopwinkel vanaf de oprichting in 1994 bedraagt inmiddels 921.894 euro.

De onderstaande doelen ontvingen van ons in het tweede kwartaal 2016 verschillende geldbedragen, vanaf 20 euro t/m 1.000 euro :

Oikocredit Nederland, Vivace Reeuwijk, Ronssehof Gouda, Prot. Gemeente De Ark Reeuwijk, St. Koningskinderen, Palet Welzijn, St. Bodegraafs Huis van Gebed, Gouwe Daad Sol Fonds Gouda, St. Op Gelijke Voet, St. Nepalimed Holland, Proefdiervrij, Dagverzorging Rijngaarde Bodegraven, St. Fadhili, St. Outreach Support Ministries, St. En Classe, Wigwamvakanties, St. Unu Pikin, Amref Flying Doctors, VSO Nederland, KWF Kankerbestrijding, Bikers Against Child Abuse Nederland, St. Dorpshuis De Kaag, Senioren Vereniging Reeuwijk, Rolstoeldriedaagse 2016 De Reehorst Reeuwijk, St. China Concern Nederland, The Shelter Ministries, IMBA, St. Dusabikane, St. Dada, Actie Comite BGM Nederland, St. Zwembad De Fuut Reeuwijk, Tuinvereniging Bouwlust, Tuin Prinsenhof Gouda, St. Local Care, TFC Miep van Leeuwen, St. Vrienden van Vijverhof Bodegraven, Leprastichting, MAF Nederland, St. De Oude Zustertuin Bodegraven, Int. Kinderhulp Nederland, St. Vier Voeters, Be Aware, Hulphond Nederland, St. INTI, St. Babyspullen en het Gouds Symfonie Orkest.

Onze dank gaat natuurlijk weer uit naar alle vrijwilligers van Kringloopwinkel ”De Kring” Reeuwijk die dit mogelijk hebben gemaakt. Ook gaat onze dank naar iedereen die onze Kringloopwinkel verkoopbare spullen heeft geleverd. En niet te vergeten de interesse van onze klanten in onze Kringloopwinkel, want hun geld gaat naar de goede doelen.