Skip to main content
3 april 2016 robsr

Kringloopwinkel ‘De Kring’ in Reeuwijk heeft in het eerste kwartaal van 2016 ook weer vele organisaties blij gemaakt met een sponsor/donatiebedrag. Dit afgelopen kwartaal ging er 19.840 euro naar de goede en maatschappelijke doelen.

De totale inleg, lening, donaties en sponsoring van de Kringloopwinkel vanaf de oprichting in 1994 bedraagt inmiddels 904.185 euro.

De onderstaande doelen ontvingen van ons in het eerste kwartaal 2016 verschillende geldbedragen, vanaf 35 euro t/m 1.000 euro :

St Opkikker, St Vrienden van Gouwestein, St Het Kan Wel, St Meraih Bintang, St De Stalvrienden, Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk, KNRM, St Matimba, Gymvereniging SV Nivo, Gouwestein Gouda Bewonersvakantie Begeleid Wonen, Het Nederlands Rode Kruis, Damclub Denk en Zet Reeuwijk, St Berhan, Seniorenvereniging Reeuwijk, St Goeie Hoop, Zangkoor Coro d’Oro, Droomdekenteam Moerkapelle, St Maxim Nyansa IT Solutions, Oxfam Novib, St Heifer Nederland, SBAB Avond4daagse Bodegraven-Reeuwijk, Oltenia Roemenie, St ZOG MH Daklozendag 2016 Gouda, St Mensenkinderen, Timmerproject Guatemala, Pop en Jazzkoor Flexible Sound Gouda, St Gehandicapten Tsjernobyl-Stolin/Hardenberg, St Buru Nyakwere Nederland, Kinderboerderij Dierendal Waddinxveen, St Lokale Omroep RTV Bodegraven, St Helping Hands 4 Smiling Faces, Ruiterclub Bloemendaal Gouda, Nierstichting, St Worae Care, St Livada, St Out of Area voor Bosnië (ID College Gouda), St Nepal, Vereniging Vrienden van De Hanepraij Gouda,  St ADRA Nederland, St Diya Dhara, St Steunfonds COV Laus DEO, St JobDoen, Stepping Stone Liberia, St Recum, Ouderensoos Reeuwijk-Dorp en St Speranza.

Onze dank gaat natuurlijk weer uit naar alle vrijwilligers van Kringloopwinkel ”De Kring” Reeuwijk die dit mogelijk hebben gemaakt. Ook gaat onze dank naar iedereen die onze Kringloopwinkel verkoopbare spullen heeft geleverd. En niet te vergeten de interesse van onze klanten in onze Kringloopwinkel, want hun geld gaat naar de goede doelen.