Skip to main content
11 januari 2016 robsr

Kringloopwinkel ‘De Kring’ in Reeuwijk heeft in het vierde kwartaal van 2015 ook weer vele organisaties blij gemaakt met een sponsor/donatiebedrag. Dit afgelopen kwartaal ging er 20.263 euro naar de goede en maatschappelijke doelen.

Dat betekent dat er in het jaar 2015 totaal 83.095 euro is gedoneerd.

De totale inleg, lening, donaties en sponsoring van de Kringloopwinkel vanaf de oprichting in 1994 bedraagt inmiddels 884.345 euro, waaronder 70.373 euro aan Oikocredit (microfinanciering) en 50.000 euro in de vorm van een lening aan Coöperatie De Windvogel U.A. voor duurzame energie.

Een bedrag van 35 euro kreeg: Gouds Symfonie Orkest.

Een bedrag van 50 euro kreeg: Bodegraafs Vocaal Ensemble en de Seniorenvereniging Reeuwijk (klaverjasclub).

Een bedrag van 250 euro ging naar: St Nationale Noodhulp Dierenzorg, St Dierennoodhulp Bodegraven, St Interserve Nederland, St Rhiza, St Children’s Relief, St Oosteuropa Zending, St RWF Arnhem, St Vrienden van de Escola de Rua, ReachAnother Foundation Nederland, St Kinderhulp Bodhgaya, Voorlees Express Waddinxveen en St Dierentehuis Midden-Holland.

Een bedrag van 300 euro werd overgemaakt aan: Coro d’Oro.

Een bedrag van 302,50 euro kreeg: CVC Reeuwijk.

Een bedrag van 375 euro kreeg: St Spinnathon Gouda, St Serving St Pauls en NephcEurope.

Een bedrag van 500 euro werd overgemaakt aan: Tour for Life 2016 (St The Event Foundation), St Liliane Fonds, St Noodhulp Filipijnen, Friends Indeed, St Kinderen Kankervrij (Kika), St Vrienden van het Schoutenhuis Alphen a/d Rijn, St Vluchteling (999), St Vrienden van Vijverhof Bodegraven, St Dutch Child Center Gouda, Toren-on-tour (Mitoo), St Vrienden van Sophia, St Health & Education Ghana, St Vivir Juntos, St Nationale Ouderendag, St Steunpunt OOG Gouda, St Kinderboerderij De Goudse Hofsteden, CKV Reeuwijk, St Present Gouda, African Foundation of Wonder, Destiny School VZW, Vivace Reeuwijk, St Bureau Bousa Bodegraven en Theatergroep Uit en Thuis Reeuwijk.

Een bedrag van 650 euro kreeg: Zorgboerderij ’t Boere Erf en Zorgboerderij De Kloostertuin Hekendorp

Een bedrag van 750 euro kreeg: Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK), Thomashuis Reeuwijk en Herbergier Reeuwijk.

Het hoogste bedrag van 1.000 euro ging naar St Transport4transport.nl (voor 2 fietsambulances).

Onze dank gaat natuurlijk weer uit naar alle vrijwilligers van Kringloopwinkel ”De Kring” Reeuwijk die dit mogelijk hebben gemaakt. Ook gaat onze dank naar iedereen die onze Kringloopwinkel verkoopbare spullen heeft geleverd. En niet te vergeten de interesse van onze klanten in onze Kringloopwinkel, want hun geld gaat naar de goede doelen.