Skip to main content
7 december 2015 robsr

Kringloopwinkel ‘De Kring’ in Reeuwijk heeft in het derde kwartaal van 2015 ook weer vele organisaties blij gemaakt met een sponsor/donatiebedrag. Dit afgelopen kwartaal ging er 18.900 euro naar de goede en maatschappelijke doelen.

De totale inleg, lening, donaties en sponsoring van de Kringloopwinkel vanaf de oprichting in 1994 bedraagt inmiddels 864.082 euro, waaronder 70.373 euro aan Oikocredit (microfinanciering) en 50.000 euro in de vorm van een lening aan Coöperatie De Windvogel U.A. voor duurzame energie.

Een bedrag van 60 euro kreeg: St Steunfonds COV Laus Deo

Een bedrag van 150 euro kreeg: Vivace Reeuwijk,

Een bedrag van 250 euro ging naar:
St Mtangani (bouw van school in Kenia), St Maya, St Kom over en Help, IVN IJssel en Gouwe voor tentoonstelling Weidevogels, St Hulp aan Roemenië, St Read to Grow en St Eekhoornopvang.

Een bedrag van 350 euro werd overgemaakt aan:Dierenambulance Gouda e.o. voor hulpbehoevende watervogels, St Oekraïne heeft hulp nodig en Homeless Child.

Een bedrag van 375 euro kreeg: St Tulipan.

Een bedrag van 389 euro kreeg: Seniorenvereniging Reeuwijk (drukwerk/klaverjasclub)

Een bedrag van 400 euro kreeg: St Voalisa en St YotM.

Een bedrag van 450 euro kreeg: St Rondo Pedale.

Een bedrag van 498 euro kreeg:
Historische Turfmakerij Reeuwijk voor het maken van een film.

Een bedrag van 500 euro werd overgemaakt aan: St Steunfonds Zeehondencreche Pieterbuuren, Reeuwijkse Ouderen Biljartvereniging, St Levenseindekliniek Den Haag, Toneelvereniging VIOS Reeuwijk, St Wetenschappelijk Onderzoek Doofblindheid, Hersenstichting, St Kalinga, St Kinderhulp Afrika, St Casa Ruchama, Terre des Hommes, St Ghana Haarlem, St Suba Nederland, St Baobab Kids, St Een feest voor Sinterklaas, St VCB Erkend Talent Bodegraven-Reeuwijk voor Vrijwilligersmarkt 2015, St Vrienden Holden Bedanda, St Opbouw Kind en Vrouw, St Roparun team United 2016 en St Kom-mee-eten.

Een bedrag van 629 euro werd overgemaakt aan:
Tafeltennisvereniging Reeuwijk voor aanschaf wedstrijdtafel

Een bedrag van 1.000 euro was er voor Ver. Vrienden van De Hanepraij Gouda voor de aankoop van een fietslabyrint.

Het hoogste bedrag ging naar St Partner van het Dienstencentrum De Reehorst Reeuwijk 2.000 euro

Onze dank gaat natuurlijk weer uit naar alle vrijwilligers van Kringloopwinkel ”De Kring” Reeuwijk die dit mogelijk hebben gemaakt. Ook gaat onze dank naar iedereen die onze Kringloopwinkel verkoopbare spullen heeft geleverd. En niet te vergeten de interesse van onze klanten in onze Kringloopwinkel, want hun geld gaat naar de goede doelen.