Skip to main content
31 augustus 2015 robsr

Kringloopwinkel ‘De Kring’ in Reeuwijk heeft in het tweede kwartaal van 2015 ook weer vele organisaties blij gemaakt met een sponsor/donatiebedrag. Dit afgelopen kwartaal ging er 21.245 euro naar de goede en maatschappelijke doelen.

De totale inleg, lening, donaties en sponsoring van de Kringloopwinkel vanaf de oprichting in 1994 bedraagt inmiddels 845.182 euro, waaronder 70.373 euro aan Oikocredit (microfinanciering) en 50.000 euro in de vorm van een lening aan Coöperatie De Windvogel U.A. voor duurzame energie.

Een bedrag van 100 euro kregen:
St Ambulance Wens en Inloophuis De Gele Linde Gouda.

Een bedrag van 250 euro ging naar:
St Step-One, St Help mij Leven, Actie Comite BGM Nederland, Lions Club Gouda-Reeuwijk, St Water voor Leven, St Dusabikane, St Be Aware, St van het kind, St OGO voor werkgroep Zegveld, St FORCE voor project Beter Zicht in Togo, St Proefdiervrij, Gouwe Daad Sol Fonds Gouda, St Comm. Service Rotary Club Utrecht Int., Techniekproject Gouda en SBAB Avond4daagse Bodegraven-Reeuwijk.

Een bedrag van 375 euro werd overgemaakt aan:
St CareClowns Nederland, Gem. De Ark van Reeuwijk voor 2015 reis Ghana en sponsoring voor “Elly’s Battle”.

Een bedrag van 450 euro kreeg:
Gemiva SVG Gouda

Een bedrag van 498 euro kreeg:
De Prinsenhof in Gouda om de bewoners daar te verwennen met lekkernijen

Een bedrag van 500 euro werd overgemaakt aan:
St Wens op Wielen, Olympiadehuis Gouda, Zorgboerderij Javarust Bodegraven, KNGF Geleidehonden, St Behoud Kerkgebouw Sluipwijk, St Gelijke Voet, St Agnieten Convent Reeuwijk, St Training and Education Children Vlaardingen (Josien Los in Nepal), Die Gouwe Sanghers Boskoop, St Blijvende Hulp voor Roemenië, St Horsejoy, St INTI, St Eye Care Foundation, Internationale Kinderhulp Nederland, St AC-Madagascar (jubileumactie dokter Brocke Gouda), Popkoor Pokomotions Moordrecht en het behoud Kennedybos Reeuwijk

Een bedrag van 733 euro werd overgemaakt aan:
Aan de seniorenvereniging Reeuwijk (Drukwerk en Klaverjasclub)

Een bedrag van 750 euro werd overgemaakt aan:
Lisa Waller Hayes Stichting

Een bedrag van 1.000 euro was er voor SHO Den Haag voor Nepal en de Bewonersvakantie Begeleid Wonen Julianastaete Gouda.

De hoogste bedragen gingen naar de Ronssehof Gouda, afdeling Wafelbakker voor hun bewonersvakantie (2.000 euro) en OBS De Venen Reeuwijk (1.420 euro) voor de aanschaf van fietsjes en autopeds.

Onze dank gaat natuurlijk weer uit naar alle vrijwilligers van Kringloopwinkel ”De Kring” Reeuwijk die dit mogelijk hebben gemaakt. Ook gaat onze dank naar iedereen die onze Kringloopwinkel verkoopbare spullen heeft geleverd. En niet te vergeten de interesse van onze klanten in onze Kringloopwinkel, want hun geld gaat naar de goede doelen.