Skip to main content
19 april 2015 robsr

Kringloopwinkel ‘De Kring’ in Reeuwijk heeft in het eerste kwartaal van 2015 ook weer vele organisaties blij gemaakt met een sponsor/donatiebedrag. Dit afgelopen kwartaal ging er 22.507 euro naar de goede en maatschappelijke doelen.

De totale inleg, lening, donaties en sponsoring van de Kringloopwinkel vanaf de oprichting in 1994 bedraagt inmiddels 823.757 euro, waaronder 70.373 euro aan Oikocredit (microfinanciering) en 50.000 euro in de vorm van een lening aan Coöperatie De Windvogel U.A. voor duurzame energie.

Een bedrag van 35 euro kreeg:
Het Gouds Symphonie Orkest
Een bedrag van 50 euro kregen:
Toonkunst Gouda en Toonkunst Plus Gouda
Een bedrag van 150 euro kreeg:
Coro d’Oro Gouda
Een bedrag van 267 euro kreeg:
De Prinsenhof in Gouda om de bewoners daar te verwennen met lekkernijen
Een bedrag van 250 euro ging naar:
St Abecole, KNRM, St ADRA Nederland, Bodegraafs huis van gebed, St Holland Gambian Foundation, St Livada, St Lideke Wery Foundation, St Vier Voeters, St Bijstandskind, Oxfam Novib, Scouting Reeuwijk, St Heifer Nederland, St Child Surgery Vietnam, St MEO Eemland, Basisschool De Regenboog Reeuwijk (Waterputten Benin) en St Nimba.
Een bedrag van 375 euro werd overgemaakt aan:
St Blocks en St Kind in Nepal
Een bedrag van 500 euro werd overgemaakt aan:
St Mucolim, St Vrienden van het Khongdistrict, St Fidelin, Nederlands Rode Kruis, Amref Flying Doctors, Kinderboerderij Dierendal, Nederlandse Oral Health Society, ID College Gouda (Out-of-Area Bosnië), St Max maakt mogelijk (Oost-Europa), St Proplan (Bosnië), Streekmuseum Oudheidkamer Reeuwijk, St De Regenboogboom, St Fadhili, St NephcEurope, St Opkikker, St Vilcabamba en het Ecclesiakoor Reeuwijk.
Een bedrag van 800 euro werd overgemaakt aan:
De Zonnebloem Gouda Centrum Oost-Goverwelle voor een busreis
Een bedrag van 1.000 euro was er voor Villa Joep Voorschoten en de St Wigwam Vallei Nederland (Wigwamvakanties)
De hoogste bedragen gingen naar de Zorgboerderijen ‘Het Boere Erf’ en ‘De Kloostertuin’ in Hekendorp voor de aanschaf van 2 rolstoelen (totaal 1.130 euro), St. Partner van het Dienstencentrum De Reehorst Reeuwijk voor een bijdrage in een Duofiets (1.150 euro), Seniorenvereniging Reeuwijk voor een bijdrage in het drukwerk en lekkernijen voor hun Klaverjasclub (totaal 1.125 euro) en Boomdesign Utrecht voor een 3D-printer (2.500 euro) voor ontwerpen van artikelen voor de invalide mede-mens.

Onze dank gaat natuurlijk weer uit naar alle vrijwilligers van Kringloopwinkel ”De Kring” Reeuwijk die dit mogelijk hebben gemaakt. Ook gaat onze dank naar iedereen die onze Kringloopwinkel verkoopbare spullen heeft geleverd. En niet te vergeten de interesse van onze klanten in onze Kringloopwinkel, want hun geld gaat naar de goede doelen.