Skip to main content
31 januari 2015 robsr

Kringloopwinkel ‘De Kring’ in Reeuwijk heeft in het vierde kwartaal van 2014 ook weer vele organisaties blij gemaakt met een sponsor/donatiebedrag. Dit afgelopen kwartaal ging er 17.652 euro naar de goede en maatschappelijke doelen.

Het totaal aan sponsor/donatiebedragen voor 2014 bedraagt dan hiermee 63.469 euro.

De totale inleg, lening, donaties en sponsoring van de Kringloopwinkel vanaf de oprichting in 1994 bedraagt inmiddels 801.250 euro, waaronder 70.373 euro aan Oikocredit (microfinanciering) en 50.000 euro in de vorm van een lening aan Coöperatie De Windvogel U.A. voor duurzame energie.

Een bedrag van 50 euro kregen:
CKV Reeuwijk, CVC Reeuwijk, Gouds Symfonie Orkest en Bodegraafs Vocaal Ensemble.

Een bedrag van 168 euro kreeg:
Dienstencentrum De Reehorst Reeuwijk voor een WIFI-installatie in de grote zaal.

Een bedrag van 248,10 euro kreeg:
De Prinsenhof in Gouda om de bewoners daar te verwennen met gebak en bitterballen.

Een bedrag van 250 euro ging naar:
St Egelbescherming Nederland, St Raja, Ruiterclub Bloemendaal Gouda, St JW Support, St KARDO, St Vrienden van de 4e Musketier, St Nationale Dierenzorg, Agrarische Natuurvereniging Weide- en Waterpracht, St NestkastLIVE, St Boerderij van Nambikay, St Mmofra Adesua, St Oekraïne, St Rigdzin Fonds, St Serve Kenya en St Stephanos.

Een bedrag van 375 euro werd overgemaakt aan:
St Babyspullen, St Jalihal en St Dorcas Aid International.

Een bedrag van 400 euro ging naar:
De seniorenvereniging Reeuwijk. (bijdrage drukkosten krantje)

Een bedrag van 500 euro werd overgemaakt aan:
St Zeldzame Ziekten Fonds, St Vrienden van het Sophia, St Nationaal Ouderenfonds, Begravenisvereniging De Laatste Eer in Driebruggen, St Mensenkinderen, Seniorenvereniging Reeuwijk (tgv handwerkclub Ravenhorst), Waterscouts St. Willibrordus, St Health Education Ghana, St Hulp Oost-Europa, St Recum Reeuwijk, St Egoli Africa, St Bureau Bousa Bodegraven en St Vrienden van Vijverhof Bodegraven.

Een bedrag van 750 euro werd overgemaakt aan:
Inloophuis Domino in Gouda.

Een bedrag van 1.000 euro was er voor St Speranza en De Hanepraij. (bijdrage rolstoelbus)

Het hoogste bedrag van 2.500 euro ging naar St Partner van het Dienstencentrum De Reehorst in Reeuwijk.

Onze dank gaat natuurlijk weer uit naar alle vrijwilligers van Kringloopwinkel ”De Kring” Reeuwijk die dit mogelijk hebben gemaakt. Ook gaat onze dank weer uit naar iedereen die onze Kringloopwinkel verkoopbare spullen heeft geleverd. En niet te vergeten de interesse van onze klanten in onze Kringloopwinkel.