Skip to main content
7 november 2014 robsr

Beste Kringloopwinkel De Kring,

Op 16 februari jl. heeft onze Zonnebloem afdeling, Gouda Centrum Oost-Goverwelle, een donatie van uw organisatie ontvangen van € 900.00

Hierbij stuur ik een aantal foto’s en een verslag van ons  Zonnebloem uitje. Op 31 oktober jl. zijn we met 22 gasten en evenzoveel vrijwilligers naar Paleis Het Loo in Apeldoorn geweest. Om 8.30 is de bus al op de 1e opstapplaats om gasten en vrijwilligers op te halen.

Tegen negenen zijn we bij de 2e opstapplaats, het kost best wel even tijd om iedereen in de bus te laten plaatsnemen. Hierna vertrekken we met heel veel zin richting Apeldoorn.

Voor 11 uur zitten we dan toch allemaal aan de koffie en een heerlijk gebakje.Hierna wordt de groep in tweeën gedeeld, een groep gaat eerst het paleis bekijken de andere groep maakt een wandeling door de tuinen. Na een  uur wordt er gewisseld zodat iedereen de kans krijgt om alles te zien. Tegen 2 uur zijn we dan toch allemaal weer in het restaurant voor de lunch. Die laten we ons erg goed smaken.

Na de lunch hebben we nog 5 kwartier om te wandelen of de Grace Kelly tentoonstelling te gaan bezichtigen. Ook hebben we allemaal nog  een consumptie bon gekregen die we willen inwisselen voor wat lekkers. Het is een heerlijke laatste oktoberdag dus we kunnen s’ middags op het terras zitten.

Tegen 16 uur is het tijd om allemaal weer in de bus te gaan en rijden we weer richting Gouda. Zowel de gasten alsook de vrijwilligers hebben genoten van deze mooie dag.

Kringloopwinkel Reeuwijk, nogmaals hartelijk bedankt voor jullie donatie.

Met vriendelijke groet, Annemieke Westerman, penningmeester de Zonnebloem Gouda Centrum Oost-Goverwelle