Skip to main content
13 juli 2014 robsr

Kringloopwinkel ‘De Kring’ in Reeuwijk heeft in het tweede kwartaal van 2014 weer vele organisaties blij gemaakt met een sponsor/donatiebedrag. Dit afgelopen kwartaal ging er 11.300,00 euro naar de goede en maatschappelijke doelen.

De totale inleg, lening, donaties en sponsoring van de Kringloopwinkel vanaf de oprichting bedraagt inmiddels 764.548 euro, waaronder 69.000 euro aan Oikocredit (microfinanciering) en 50.000 euro in de vorm van een lening aan Coöperatie De Windvogel U.A. voor duurzame energie.

Een bedrag van 100 euro kregen:

St. Vrienden van de Schaapskooi Ruinen en St. Vrienden van het Drentse Heideschaap.

Een bedrag van 250 euro kregen:

St. Taourit (dovenschool in Marokko), St. Interserve Nederland (Afghanistan), St. Jeanette Noëlhuis (leefgemeenschap Amsterdam), St. Child of Uganda (weeskinderen), St. Gouwedaad (kinderen in Kenia), St. Meraih Bintang (kansarme kinderen), St. Water voor Leven (Kaap Verdiaans eiland Fogo, bouw gemeenschapshuis), St. Goed voor Nood (diverse projecten Oost-Europa) en Zichron Menachem (naar aanleiding column Prof. Dr. B. Smalhout))

Een bedrag van 350 euro werd overgemaakt aan:

Volleybalvereniging DVC Driebruggen (aanschaf Volleyballen voor de jeugd)

Een bedrag van 500 euro werd overgemaakt aan:

St. Teach Ministries (trainingsgebouw Nepal), St. Bashati (staaroperaties in Bangladesh), St. Thomas (bouw ziekenhuis India), St. Worea Care (ziekenhuis Ghana), Hulphond Nederland (30 pups), St. 4jaargetijden Bodegraven (feest voor ouderen), Internationale Kinderhulp Nederland, St. Heifer (stop honger, help een boer), St. Vluchteling (Syrië), St. Proninos (scholingsproject Kenia), Reehorst Reeuwijk (zomerfair), NVVH Vrouwennetwerk Gouda en St. Hand in Hand (Groep Bodegraven 2014).

Een bedrag van 1.000 euro was er voor Julianastaete Gouda (bewonersvakantie 2014 en voor de Reeuwijkse Reehorst rolstoel driedaagse 2014

Onze dank gaat wederom uit naar alle vrijwilligers van Kringloopwinkel ”De Kring” Reeuwijk die dit mogelijk hebben gemaakt. Ook gaat onze dank weer uit naar iedereen die onze Kringloopwinkel verkoopbare spullen heeft geleverd. En niet te vergeten de interesse van onze klanten in onze Kringloopwinkel.