Skip to main content
1 april 2014 robsr

Kringloopwinkel ‘De Kring’ in Reeuwijk heeft in het eerste kwartaal van 2014 weer vele organisaties blij gemaakt met een sponsor/donatiebedrag.

Dit afgelopen kwartaal ging er 15.467 euro naar de goede en maatschappelijke doelen. 

De totale inleg, lening, donaties en sponsoring van de Kringloopwinkel vanaf de oprichting bedraagt inmiddels 753.248 euro, waaronder 69.000 euro aan Oikocredit (microfinanciering) en 50.000 euro in de vorm van een lening aan De Windvogel voor duurzame energie.

Een bedrag van 250 euro kregen:

ADRA (ontwikkelingshulpproject Indonesië), Gemiva SVG Groep (Kinderdagcentrum Bloemendaal, groep Dolfijnen) voor aanschaf tablet, KNRM, OBK Driebruggen (Muziekvereniging), St. Bodegraafs huis van Gebed, St. Buurtzorg Driebruggen/Waarder, St. Cadena de Talentos Peru, St. Timmerproject Guatemala, St. Egelopvang Boskoop, St. Lamoja Gouda (oude asielhonden), St. Muskathlon (Israel 2014), St. Raja Utrecht (opvanghuis in India), St. Vier Voeters en de Wereldwinkel Reeuwijk (vloerbedekking).

Een bedrag van 350 euro werd overgemaakt aan:

St. Vrienden van Vierstroom

Een bedrag van 500 euro werd overgemaakt aan:

Dierendal Waddinxveen, FunCare4Kids, KNGF Geleidehonden, Prinsenhof (Symposium Dementie), St. Amigos de Trasciende Guatemala stad, St. Gambia en Polen, St. Heart for Gambia, Boreftse Eettafel 2014, St. Matthew 28 (weeshuis Haiti), St. Casa Hogar Elias (kindertehuis Honduras), St. Energy4All (energiestofwisselingsziekte), St. Opkikker, St. Vilcabamba (gezondheidsproject), St. Karunia (gehandicaptenschool) en de Zeehondencreche Pieterbuuren (voorheen Lenie ’t Hart).

Een bedrag van 900 euro werd overgemaakt aan:

Zonnebloem Gouda afdeling Centrum Oost-Goverwelle

Een bedrag van 1.000 euro was er voor de Vereniging Vrienden van de Hanepraij Gouda en de Wigwam Vallei voor vakanties voor gezinnen met kind met (ernstige) beperking.

Het hoogste bedrag van 1217 euro was voor het Dorpshuis Custwijc in Driebruggen voor de aanschaf van een AED (Automatische Externe Defibrillator)

Onze dank gaat wederom uit naar alle vrijwilligers van Kringloopwinkel ”De Kring” Reeuwijk die dit mogelijk hebben gemaakt. Ook gaat onze dank weer uit naar iedereen die onze Kringloopwinkel verkoopbare spullen heeft geleverd. En niet te vergeten de interesse van onze klanten in onze Kringloopwinkel.