Skip to main content
1 januari 2014 robsr

Kringloopwinkel ‘De Kring’ in Reeuwijk heeft in het vierde kwartaal van 2013 weer vele organisaties blij gemaakt met een sponsor/donatiebedrag. Dit afgelopen kwartaal ging er 14.635 euro naar de goede en maatschappelijke doelen.

Voor heel het jaar 2013 komen we dan op een totaalbedrag van 61.035 euro.

De totale inleg, lening, donaties en sponsoring van de Kringloopwinkel vanaf de oprichting bedraagt inmiddels 737.781 euro, waaronder 69.000 euro aan Oikocredit (microfinanciering) en 50.000 euro in de vorm van een lening aan De Windvogel voor duurzame energie.

Een bedrag van 50 euro kreeg:

Het koor Toonkunst Plus uit Gouda.

Een bedrag van 85 euro kreeg:

De rolstoeldriedaagse Reeuwijk voor een fotoboek

Een bedrag van 250 euro kregen:

St. Water voor leven, St. Proefdiervrij, St. Kinderen kankervrij (Kika), St. Imena Foundatin (scholenproject Zambia), Homeless Child Org. (Honduras), Oxfam Novib (kaasmachine Egypte), St. Berhan (blindenschool in Ethiopie), Liliane Fonds, Light for the World (oog infectieziekten), St. OostEuropa Zending en Holland Gambia Foundation.

Een bedrag van 375 euro werd overgemaakt aan:

Vereniging Forte Evenementen, St. Noodhulp Filipijnen (Kindertehuis), St. Stéphanos (Weesdorp in Malawi) en St. Geloof, Hoop en Liefde.

Een bedrag van 500 euro werd overgemaakt aan:

Goudse Sport Vereniging (GSV), Recum Reeuwijk, St. Vrienden van het Schoutenhuis, St. Speranza (Daniel De Hoed te Rotterdam), St. Vrienden Holten-Bedanda (drinkwatertanks), St. Dr. Ramonafonds (gezondheidszorg), St. Ambulanceteam (Roparun), St. De Samaritaan (Biozand waterfilters), St. Health & Education Ghana, Giro 555 (Filipijnen), Spinnathon Gouda, St. Vrienden Speciale Kinderhulp (Oost Europa), Aloha Ruiters (Huifbedrijden) en St. Vrienden van het Sophia.

Een bedrag van 750 euro werd overgemaakt aan:

Ouderenfonds (Dagactiviteiten), St. Ambulance Wens Nederland (Wensen Rijders) en Vrijwilligers Staatsbosbeheer West (Electrische voorstuwing pramen)

Een bedrag van 1.000 euro was er voor St. Vrienden van Vijverhof Bodegraven

Onze dank gaat wederom uit naar alle vrijwilligers van Kringloopwinkel ”De Kring” Reeuwijk die dit mogelijk hebben gemaakt. Ook gaat onze dank weer uit naar iedereen die onze Kringloopwinkel verkoopbare spullen heeft geleverd. En niet te vergeten de interesse van onze klanten in onze Kringloopwinkel.