Skip to main content
31 december 2013 robsr

Wekelijks krijgt onze Kringloopwinkel De Kring vele dankbrieven binnen voor de donaties die wij hebben weggegeven. Als voorbeeld kunt u hieronder op de link klikken van een brief die we als voorbeeld hebben gescand uit de vele brieven die wij ontvangen.

Een dankbrief van Stichting de Sameritaan.

In deze brief schrijft de heer Wim Dorsman, de Projectcoördinator daar, dat onze gift van 500 euro mogelijk heeft gemaakt dat er 8 Biozand waterfilters geplaatst en in gebruik genomen konden worden in Uganda, inclusief het gezondheidsprogramma, waardoor er tientallen mensen dankzij deze financiële steun een gezond(er) leven tegemoet kunnen zien. Dit geeft ons een zeer goed gevoel.

Onze ruim 30 vrijwilligers hebben dit mede mogelijk gemaakt met de ingebrachte gebruikte goederen van de mensen die onze Kringloopwinkel een warmt hart toedragen.

 

Klik hier om de dankbrief van Stichting De Samaritaan te kunnen lezen.