Skip to main content
28 november 2013 robsr

Op zaterdag 23 november 2013 heeft het popkoor Pokomotions 2 concerten onder de naam “I gotta feeling” gegeven in Theater Swanla te Zevenhuizen. Deze 2 concerten waren een waar feestje!

De muziek werd gespeeld door een live band en er was een gastoptreden van Het Muziekpand Kinderkoor. Kringloopwinkel De Kring Reeuwijk heeft eerder dit jaar een financiele bijdrage gedaan voor de aanschaf van nieuwe microfoons. De oude gingen het begeven.

Door het brede repertoire brengt Pokomotions aantrekkelijke muziek voor een groot publiek. Het koor treedt op bij diverse gelegenheden, zoals ter opluistering van een feest maar ook met een avondvullend programma in een schouwburg, theater of zalencentrum. Daarnaast zetten zij zich waar mogelijk graag in voor goede doelen. Zo hebben zij meegewerkt aan benefietconcerten voor “Care Foundation The Gambia”, een evenement van het Lilianefonds i.s.m. het Philips Harmonie Orkest en Willeke Alberti en aan het muziekfestival tijdens “Gouda Geeft” t.b.v. Serious Request.

Wilt u het koor ook een keer zien optreden? Dat kan! Hun  eerstvolgende optreden zal zijn op 19 april 2014, zij nemen dan deel aan Voices4Life. Voor meer informatie, zie hun agenda! Klik hier.