Skip to main content
6 oktober 2013 robsr

Kringloopwinkel ‘De Kring’ in Reeuwijk heeft in het derde kwartaal van 2013 weer vele organisaties blij gemaakt met een sponsor/donatiebedrag. Dit afgelopen kwartaal ging er 11.350 euro naar de goede en maatschappelijke doelen.

De totale inleg, lening, donaties en sponsoring van de Kringloopwinkel bedraagt inmiddels 723.146 euro, waaronder 68.000 euro aan Oikocredit (microfinanciering) en 50.000 euro in de vorm van een lening aan De Windvogel voor duurzame energie.

Een bedrag van 50 euro kreeg:

Kamerkoor Coro d’Oro uit Gouda

Een bedrag van 150 euro kreeg:

Gemengd koor Vivace uit Reeuwijk

Een bedrag van 250 euro kregen:

St. Egelopvang Boskoop, St. Childeren’s Relief Oekraine, Zendingsorganisatie Interserve, St. Vrienden van Mercy’s Orphanage, St. Meedoen Gouda, Endometriose Stichting, St. Rhiza project Ghana, St. Oekraïne heeft hulp nodig en St. Clownszaken Reeuwijk,

Een bedrag van 375 euro werd overgemaakt aan:

St. Burung Manyar tbv nierpatienten Indonesie, Julianastaete Gouda tbv bewonersuitje en St. Youth On the Move tbv jongeren met epilepsie.

Een bedrag van 500 euro werd overgemaakt aan:

St. Agnietenconvent Reeuwijk, St. Gambia Kids tbv bouw School, St. De Regenboogboom, St. Internationale Kinderhulp tbv dorp in Mexico, St. Proplan Gouda tbv kinderhuis Bosnie, St. Gered Gereedschap doorstart en St. Gambia en Polen tbv 100 zakken cement.

Een bedrag van 525 euro werd overgemaakt aan:

St. VWS-MS die fietsten voor Multiple Sclerose.

Een bedrag van 750 euro werd overgemaakt aan:

Restauratie Dorpskerk in Reeuwijk.

Een bedrag van 1.000 euro was er voor de Ronssehof Gouda tbv van hun bewonersfonds Wafelbakker bewonersvakantie juli 2013.

Het hoogste bedrag van 2.000 euro ging naar Boomdesign Utrecht voor de ontwikkeling van een voetbalschieter voor gehandicapte kinderen. Boomdesign bouwt en ontwerpt deze voetbalschieter in samenwerking met de TU Eindhoven, de engineeringsbedrijven Alten en Ace en Revalidatiecentrum Hoogstraat die allemaal belangeloos meewerken.

Onze dank gaat wederom uit naar alle vrijwilligers van Kringloopwinkel ”De Kring” Reeuwijk die dit mogelijk hebben gemaakt. Ook gaat onze dank weer uit naar iedereen die onze Kringloopwinkel verkoopbare spullen heeft geleverd. En niet te vergeten de interesse van onze klanten in onze Kringloopwinkel.