Skip to main content
3 juli 2013 robsr

Kringloopwinkel ‘De Kring’ in Reeuwijk heeft in het tweede kwartaal van 2013 weer vele organisaties blij gemaakt met een sponsorbedrag. Dit afgelopen kwartaal ging er 13.750 euro naar de goede en maatschappelijke doelen.

De totale inleg, lening en sponsoring van de Kringloopwinkel bedraagt inmiddels 711.796 euro, waaronder 68.000 euro aan Oikocredit (microfinanciering) en 50.000 euro in de vorm van een lening aan De Windvogel voor duurzame energie.

Een bedrag van 100 euro kregen:

Eekhoornopvang Nederland – Egelopvang Nederland

Een bedrag van 250 euro kregen:

K.N.R.M. – St Alzheimer Midden Holland – St Rondom Baba  (ontwikkelingssamenwerking in Mali) – Terre des Hommes Den Haag

Een bedrag van 500 euro werd overgemaakt aan:

Auris Taalgroep Gouda – BGM Ned ( Zwakke Kinderen in India ) – Eirene Nederland, Hulphond Nederland – Nilakoto (kleuterschool Gambia ) – Ooievaarsstation De Lokkerij – Popkoor Pokomotions  (microfoons) – St Blijvende hulp voor Roemenië – St Heemtuin Goudse Hout – St Heifer Ghana  (4 geitjes en 1 bok) – St Vluchteling – Volleybalvereniging DVC (volleybalnet).

Een bedrag van 750 euro werd overgemaakt aan:

Ned St voor het Gehandicapte Kind.

Een bedrag van 1.000 euro was er voor Reehorst (rolstoeldriedaagse Reeuwijk) – Savelberg Bewonersvakantie sept/okt 2013 – St Hospice Bodegraven/Reeuwijk  – Streekmuseum Oudheidkamer Reeuwijk.

Het hoogste bedrag van 1.300 euro ging naar St Gouds Metaheerhuis-Stolpersteine.

Onze dank gaat wederom uit naar alle vrijwilligers van Kringloopwinkel De Kring Reeuwijk die dit mogelijk hebben gemaakt. Ook gaat onze dank uit naar iedereen die onze Kringloopwinkel verkoopbare spullen heeft geleverd. En niet te vergeten de interesse van onze klanten in onze Kringloopwinkel.