Skip to main content
8 april 2013 robsr

Kringloopwinkel ‘De Kring’ in Reeuwijk heeft in het eerste kwartaal van 2013 weer vele organisaties blij gemaakt met een sponsorbedrag. Dit afgelopen kwartaal ging er 21.300 euro naar de goede en maatschappelijke doelen.

De totale inleg, lening en sponsoring van de Kringloopwinkel bedraagt inmiddels 698.046 euro, waaronder 68.000 euro aan Oikocredit (microfinanciering) en 50.000 euro in de vorm van een lening aan De Windvogel voor duurzame energie.

Een bedrag van 250 euro kregen:

Lejofonds voor Armoede in Uganda – St. Hulp Oekraïne – St.Serving st Pauls Kenia.

350 Euro was er voor:

St. Vrienden van de Vierstroom (Limaweg).

Een bedrag van 500 euro werd overgemaakt aan:

Geleidehonden Amstelveen – La Vecina kansarme kinderen Colombia – Waterscouting st.Willibrordus – ID College reis Bosnië – St. Vilcabamba ontwikkelings project Peru – St. Zeehondencreche Lenie ’t Hart – St. Mandico project Yahuarcaca – Hockeyclub Waddinxveen voor kinderen met verstandelijke beperking – Kinderboerderij Dierendal – Schoolproject St. Ghana Haarlem – St. Tandheelkundige hulp in de Andes – St. Kora hulp Burundi – St. Child of Uganda – St. Opkikker ontspanning voor zieke kinderen – Vlinderstichting Nederland – Boreftse eettafel – Nederlandse Rode Kruis – St. Wijkteam Nieuwe Park Gouda.

Een bedrag van 1.000 euro was er voor St. Teachministries hulp school Nepal Saptari Vlaardingen – Julianastaete bewonersvakantie – St. Chr. Hulpverlening Zwanenburgshofje – Fancy Fair Reeuwijk 2013 – Gambia voor vervoer goederen – Wigwam Vallei vakantie voor kinderen met een beperking.

De hoogste bedragen gingen naar de Zonnebloem Gouda Centrum Oost Goverwelle (1200 euro) en de Prinsenhof in Gouda voor een speciale badkamer en St. Welzorg Bodegraven voor speciaal meubilair (2.000 euro elk). 

Onze dank gaat weer uit naar alle vrijwilligers van Kringloopwinkel De Kring Reeuwijk die dit mogelijk hebben gemaakt. Ook gaat onze dank uit naar iedereen die onze Kringloopwinkel verkoopbare spullen heeft geleverd. En niet te vergeten de interesse van onze klanten.