Skip to main content
31 maart 2013 robsr

Al vele jaren doneert onze Kringloopwinkel De Kring Reeuwijk ook geldbedragen aan natuur en milieu, waaronder Landschap Overijsel. Hier klikt u op hun website.

Landschap Overijssel beschermt, beheert en ontwikkelt natuur & landschap met kwaliteit voor mens, plant en dier, zodat het er goed leven is. Daarnaast organiseren zij allerlei activiteiten om natuur & landschap te beleven. Zij zijn een organisatie met deskundige mensen, betaald en onbetaald, die zich met hart en ziel inzetten voor natuur & landschap.

Onlangs hebben wij als bestuur gebruik gemaakt van hun uitnodiging voor donateurs voor de Lammerendag 2013. Op 30 maart jl. bezochten wij de lammetjes op de Lemelerberg. Een koude en een sneeuwige dag voor Pasen.

Hieronder een foto gemaakt op deze dag.

Lammerendag 2013 op de Lemelerberg