Skip to main content
28 januari 2012 robsr

Onlangs heeft Kringloopwinkel De Kring Reeuwijk positief gereageerd op de donatie aanvraag van Popkoor Pokomotions. Hun geluidsboxen staan op het punt te begeven. De donatie van de Kringloopwinkel De Kring voor de vervanging van de huidige geluidsboxen was zeer welkom.

Dit koor treedt o.a. regelmatig op in bejaarden- en/of verzorgingstehuizen, zodat onze ouderen ook van hun repertoire kunnen meegenieten.

Popkoor Pokomotions werd in 1989 opgericht met het doel om popmuziek te zingen, geschikt voor een koor. Al snel bleek dit een daverend succes. Het koor heeft inmiddels in Gouda e.o. een flinke naamsbekendheid gekregen en een aantal grote optredens gedaan, 2 CD’s uitgebracht en een DVD.

Pokomotions heeft besloten een nieuwe weg in te slaan, door te gaan werken aan een nieuw repertoire en eens iets anders dan anders te gaan zingen. Met 49 actieve leden zijn ze op zoek gegaan naar een nieuwe dirigent, die hun daarin kan begeleiden. En gelukkig zijn ze daarin geslaagd!

Pokomotions proudly presents: Maria de Bruin!! De nieuwe dirigent.